Pestolax


Pestolax ugnsbakad på vit/gul/röd/purjo-lök, kokt potatis och vitlökssås

* Laxfilé
* 1 gullök, ½ rödlök, 4 vitlöksklyftor och lite purjolök efter smak
* Crem Fraiche
* Potatis
* Citron

Hacka vitlök, gullök, rödlök och purjolök och gör en bädd i en ugnssäker form, lägg sedan på laxfilé som du har smort in i pesto, jag använde Pesto Rosso. Krydda fisken med chilipeppar och gärna lite cirton och svartpeppar. Låt stå i ugn tills fisken är genomstekt. Servera med vitlökssås och kokt potatis. Vitlökssåsen görs av 2 dl crem fraiche, 1 vitlöksklyfta, lite citronsaft och salt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0